IDEALNI TRENUTKI ZA PRIŽIG SVEČE

Seveda, svečo lahko prižgemo vedno, ko si želimo pričarati lepo vzdušje in se sprostiti. Res pa je, da topla svetloba in omamni vonji določenim trenutkom dodajo še tisto zadnjo piko na "i", ki so jo potrebovali.

Poglejte si, kateri so naši naljubši trenutki za prižig aromatične sveče.

Ko pijete jutranji čaj ali kavo

Zelo pomembno je, na kakšen način začnemo dan. Preden začnete s svojimi dnevnimi opravki, si vzemite trenutek zase in prižgite svojo naljubšo svečo.
Verjemite, počasna jutranja rutina bo blagodejno vplivala na vas, dan boste začeli počasi in si uredili misli. Obljubimo vam, da boste po takem začetku dneva bolj organizirani in efektivni pri svojem delu.


Potrudite se, da vsako jutro prižgete dišečo svečo in zelo hitro boste opazili razliko v tem, kako rešujete zagate in težave tekom dneva.

Medtem ko berete vašo naljubšo knjigo

Branje na kavču ob soju sveč? Že ob sami misli na takšno situacijo smo takoj bolj sproščeni.

Branje je kot neke vrste terapija. Ko beremo, se potopimo drug svet in z zanimanjem spremljamo življenja naših najljubših likov. In zakaj si ne bi te avanture še dodatno polepšali s pomirjujočim vonjem dišečih sveč?

Branje in sveče se odlično dopolnjujejo, saj nam pomagajo, da se sprostimo in vsaj za trenutek pozabimo na vsakodnevne skrbi.

Ko hitite z oddajo projekta

Oh ja, vsi poznamo ta občutek. Lovimo še zadnje trenutke pred oddajo seminarske naloge, poročila ali projekta. In ravno takrat, ko bi morali biti najbolj zbrani, nam zaradi stresa misli uhajajo na vse možne strani.

V takih trenutkih se morate ustaviti in zadihati. Ja, vemo, da nimate časa - ampak verjemite, to potrebujete.

Priporočamo vam, da v taki situaciji prižgete svečo. Ko boste prižgali svečo, si boste za trenutek oddahnili in se posledično lažje osredotočili na svoje delo. Priporočamo vam, da si izberete vonj, ki vas bo pomiril in vam pomagal, da ostanete osredotočeni.

Ko si želite mirnega spanca

Včasih ne moremo izklopiti svoji misli in zaspati. V takih primerih nam lahko pomaga dišeča sveča. Svetloba sveče nas sproti in našim možganom pomaga, da se sprostijo.

Torej, če vas bo kdaj mučila nespečnost, veste, kaj morate storiti. Na splošno pa je sproščanje ob soju sveč zelo priporočljiva aktivnost vsaj 20 minut pred spanjem. Zagotavljamo vam, da boste zatem spali kot dojenček!