KAJ VAŠA NAJLJUBŠA DIŠAVA POVE O VAS

Ali obstaja povezava med vonji in osebnostjo? Mnogi strokovnjaki mislijo, da ja.

Ali ste tip človeka, ki rad potuje? Ste romantik po duši? Ste sramežljivi? Ali zelo družabni in odprti za nova doživetja?
In kako so vse te lastnosti povezane z vašim najljubšim vonjem? Oglejmo si skupaj.

LJUBITELJI CITRUSNIH VONJEV SO ROJENI VODITELJI

Ali vedno prevzamete vodilno vlogo v skupinah? Ali bi vas vaši prijatelji opisali kot odločno osebo? Če ste na ta vprašanja odgovorili z "da", potem smo prepričani, da so vam všeč citrusni vonji.

Ljudje, ki so jim všeč citrusni vonji, so rojeni voditelji. Ljudje jih vidijo kot dominantne, mogoče celo agresivne. Če se tudi sami najdete v tej skupini, si lahko oddahnete - nič ni narobe s tem, če ste odločni v službi ali v partnerskih odnosih. To samo pomeni, da točno veste, česa si želite. Paziti morate samo, da se ne kujate, če stvari ne gredo vedno po vaše. Poskusite biti malce bolj prilagodljivi.

LJUDJE, KI IMAJO RADI VONJ VRTNIC, SO PO NARAVI PREVIDNI

Vam je všeč vonj po vrtnicah? Potem ste verjetno empatična oseba z močnim čutom za soljudi.

Težave vaših bližnjih vzamete za svoje in jim vedno poskušate pomagati in jim ponuditi ramo. Ste tudi oseba, ki zna biti precej neodločna - preden naredite korak naprej, vedno dobro pretehtate svoje možnosti in premislite o vseh možnih izidih. Prav zaradi te lastnosti imate svoje življenje pod nadzorom, saj odločitve sprejemate preudarno in previdno. Niste impulzivni in zato redkokdaj obžalujete svoja dejanja.

OBOŽEVALCI SIVKE SO ODLIČNI PRIJATELJI

Če vam je všeč vonj po sivki, smo prepričani, da imate okrog sebe veliko prijateljev. Ste ena izmed tistih oseb, ki vedno pusti dober prvi vtis.

V življenju vam ni dolgčas, saj ste zelo radovedni in radi preizkušate nove stvari. Ste tudi zelo zvesta oseba, k bi za svoje drage naredila vse. Vaši prijatelji in družina so vedno na prvem mestu. Ste skrbni, ljubeči in pozorni do drugih.

LJUBITELJI VANILIJE SO VSE PREJ KOT DOLGOČASNI

Verjetno mislite, da so ljudje, ki jim je všeč vonj vanilije, dolgočasni. Napaka! Ugotovili smo ravno nasprotno. Ljudje, ki imajo radi vonj vanilije, so živahni, energični in izredno zabavni.


Če vam je všeč vonj vanilije, ste med prijatelji zagotovo znani kot oseba, ki ne sme manjkati na zabavi. Radi plešete, se zabavate in spoznavate nove ljudi. Ste oseba, ki življenje zajema z veliko žlico. Za vikende vas zagotovo ne bo nihče našel doma - verjetno bodo imeli več sreče, če gredo pogledat v kakšen klub.

OBOŽEVALCI SADNIH VONJEV SO MUHASTI

Če ste mislili, da so ljubitelji sadnih vonjev tako sladki kot jagode, ste se zmotili. Prav te osebe znajo biti zelo razdražljive in muhaste.


Te osebe so ponavadi precej cinične, kozarec pa vidijo na pol prazen. Oboževalci sadnih vonjev imajo tudi zelo sarkastičen in unikaten smisel za humor, ki ga nekateri ljudje obožujejo, drugi pa sovražijo. Kakorkoli že - ne gre jim zameriti, saj so kljub svoji muhavosti prav ti ljudje tisti, ki imajo globoko v sebi najbolj mehko srce.