Dostava in plačilo

Ponudnik dostavlja blago po vseh državah sveta.

Ponudnik mora blago dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

Za dostavo naročil uporabljamo Pošto Slovenije. Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti Slovenije ( velja za dostavo v Sloveniji  ). Prevoz vselej plača naročnik izdelkov. ( razen v primerih kot so navedeni v odstavku poštnina.

 

Poštnina

Dostava naročenih izdelkov v delovnem tednu od ponedeljka do petka je takšna kot je razvidno ob izdelku.

Poštnino za dostavo naročenega blaga, plača kupec in  znaša za dostavo v Sloveniji  :

 

- paket do 500g - 2,60€ z DDV

- vse ostalo enotna poštnina 4,00€ z DDV na paket 

 

za naročene izdelke v vrednosti večji kot 20 € je dostava brezplačna ( v Sloveniji ).

 

Za ostale države EU in Veliko Britanijo, Švico, Irsko  se poštnina obračunava na enotno na sledeči način :

 

- paket do 500g - 9,00 € z ddv 

- paket do 1000g - 13,00 € z ddv 

- paket do 2000g - 18,00 € z ddv 

- paket do 5000g - 21,00 € z ddv 

 

Zneski naročila po državah ko je poštnina brezplačna :

 

- Slovenija 20€ z DDV

- Nemčija 50€ z DDV 

- Avstrija 50€ z DDV 

- Madžarska 50 € z DDV

- Belgija - 60€ z DDV

- Španija – 60€ z DDV

- Francija – 60€ z DDV

- Italija - 60€ z DDV 

- UK - 70€ z DDV 

- Irska - 70€ z DDV 

- Švica- 70€ z DDV 

 

Za vse države , ki zgoraj niso navedene se poštnina izračuna v trenutku naročila.

 

Garancija

Vsi izdelki v naši ponudbi imajo najmanj 1 mesec garancije. V primeru, da ima artikel drugačno garancijsko dobo je le ta vključena v opisu artikla. Pri spletnem nakupu garancija prične veljati z dnevom vročitve pošiljke.

 

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vsebujejo DDV razen rabljenih artiklov, pri katerih je DDV obračunan na podlagi 48. in 49. člena ZDDV in na podlagi 50. C člena ZDDV ni izkazan. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

 

Plačilo

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in obvestilom uporabniku, kako odstopiti od nakupa in kako izdelke vrniti. Uporabnik plača naročeno blago ob dostavi ali po predračunu na TRR.

 

Dobavni rok

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 2-4 delovne dni. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu.